ZŠ a MŠ T.G.Masaryka Rouchovany
Jídelníček

Odhlašovat a přihlašovat obědy můžete u vedoucí školní kuchyně paní Lady Šimánkové
na tel. čís. 602 428 977 do 14:00.



Jídelníček - leden, únor 2018

PONDĚLÍ 29.1.
polévka hrachová s houskou (*1.1,3,7)                                    
ZELENINOVÉ RIZOTO S HLÍVOU ÚSTŘIČNOU A TOFU SYPANÉ SÝREM, ZEL.SALÁT, voda, ov. čaj, mléko (*1.1,7,9)

ÚTERÝ 30.1.
polévka hovězí vývarová se svítkem (*1.1,3,9)
JELENÍ RAGÚ (smetanovopapriková omáčka), HOUSKOVÝ KNEDLÍK, voda, ov. čaj, bílá káva (*1.1,1.2,1.3,3,7,9)

STŘEDA 31.1.
polévka zeleninová s drožďovými knedlíčky (*1.1,3,7,9)
ZAPEČENÉ BRAMBORY S UZENÝM KUŘECÍM MASEM, ZEL. SALÁT, voda, ředěný džus, mléko (*1.1,3,7,9)

ČTVRTEK 1.2.
polévka pórková s vejci (*1.1,3,7,9)
DALMÁTSKÉ ČUFTY (mleté kuličky v omáčce), DUŠENÁ RÝŽE S CIZRNOU, voda, rakytníkový sirup (*1.1,3,7,9)

PÁTEK 2.2.                          
POLOLETNÍ PRÁZDNINY
Školní kuchyň nevaří pro MŠ a ZŠ !

PONDĚLÍ 5.2.
polévka kmínová s kukuřičnými vločkami (*1.1,7,9)
PEČENÉ KRŮTÍ STEAKY SE SLANINOU S MED. ČESNEKEM, DUŠ.ŠPENÁT, BRAMBOROVÝ KNEDLÍKY,voda, čaj(*1.1,3,7,9)

ÚTERÝ 6.2.
polévka květáková s bulgurem a quinoou (*1.1,7,9)
FILÉ Z MOŘSKÉ ŠTIKY PO JAPONSKU, BRAMBOROVÁ KAŠE, ZEL. OBLOHA, voda, nápoj bílý hrozen (*1.1,4,7,9)

STŘEDA 7.2.
polévka drůbková s kuskusem (*1.1,7,9)
VEPŘOVÁ KÝTA, KŘENOVÁ OMÁČKA, HOUSKOVÝ KNEDLÍK, OVOCE, voda, ovocný čaj (*1.1,3,7)

ČTVRTEK 8.2.
polévka bramboračka (*1.1,7,9)
HOVĚZÍ ITALSKÝ GULÁŠ ZBRUF SYPANÝ SÝREM S TĚST.VŘETENY(graham,semol.),voda,ředěný džus(*1.1,3,7,9)

PÁTEK 9.2.                                  Variantu B nutno objednat !
polévka zimní luštěninová (*1.1,1.3,7,9)
(A) RÝŽOVÝ NÁKYP S MERUŇKAMI, OVOCE, voda, pistáciové mléko, brusinkový čaj (*3,7,8.7)
(B) ZAPEČENÉ SÓJOVÉ NUDLIČKY S PÓRKEM, VAŘENÉ BRAMBORY, ZEL. OBLOHA (*7)

PONDĚLÍ 12.2.
polévka pohanková se zeleninou (*7,9)
INDICKÉ MÁSLOVÉ KUŘE, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY, ZEL. OBLOHA, voda, ředěný džus, mléko  (*1.1,6,7,9)

ÚTERÝ 13.2.
polévka  brokolicová s polentou (*1.1,7)
HUSITSKÁ SMĚS (krůtí, králíčí maso,játra,žampiony), KUSKUS, ZEL. OZDOBA, voda,hruškový čaj (*1.1,7,9)

STŘEDA 14.2.                                  
polévka vločková (*1.4,7,9)
ZELENINOVÉ RIZOTO S ČOČKOU A FAZOLKOU MUNGO A ADZUKY, ČER. ŘEPA, sušenka z čekanky,šťáva (*7,9)
PLATBA STRAVNÉHO ZA LEDEN  ( 7:00- 15:00hod. ) !
ČTVRTEK 15.2.
polévka hovězí vývarová s nudlemi (*1.1,3,7,9)                                    
VEPŘOVÁ PEČENĚ, SIKULSKÉ ZELÍ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK, OVOCE, voda, zelený čaj s broskví, (*1.1,3,7,9)

PÁTEK 16.2.                                  
polévka rybí Ucha (*1.1,4,9)
ŘECKÉ MLETÉ BIFTEČKY, VAŘENÉ BRAMBORY, ZELENINOVÝ SALÁT, voda, rakytníkový čaj (*1.1,3,7,9)

PONDĚLÍ 19.2.
polévka drožďová s bramborem (*1.1,7,9)
HOVĚZÍ KOSTKY NA KMÍNĚ, RÝŽE S BULGUREM , DUŠENÁ BABY MRKVIČKA, voda, ředěný džus (*1.1,6,7,9)

ÚTERÝ 20.2.
polévka dýňová  (*1.1,7,9)                                                
KUŘECÍ PLÁTEK NA ŠLEHAČCE, VAŘENÉ BRAMBORY, ZELENINOVÁ OBLOHA, voda, ananasový čaj (*7,9)

STŘEDA 21.2.
polévka cibulová se sýrem  (*1.1,7,9)                                    
VEPŘOVÝ PLÁTEK V RAJSKÉ OMÁČCE, TĚSTOVINY DITALINI,OVOCE,voda,černý čaj s citrónovou trávou(*1.1,3,7)

ČTVRTEK 22.2.
polévka vydatná rybí (*1.1,4,7,9)
ŠTĚPÁNSKÁ SEKANÁ, BRAMBOROVÁ KAŠE, ZELENINOVÝ SALÁT, voda, jablečný sirup(*1.1,3,7,9)

PÁTEK 23.2.                                  Variantu B nutno objednat !
polévka čočková (*1.1,7,9)
(A) DUKÁTOVÉ BUCHTIČKY S VANILKOVÝM KRÉMEM, OVOCE, voda, ovocný čaj lesní směs (*1.1,3,7)
(B) SMAŽENÉ ŽAMPIONY, VAŘENÉ BRAMBORY, ZELENINOVÁ OBLOHA (*1.1,3,4,7)

PONDĚLÍ 26.2.
JARNÍ PRÁZDNINY
Školní kuchyň nevaří pro ZŠ !

ÚTERÝ 27.2.
JARNÍ PRÁZDNINY
Školní kuchyň nevaří pro ZŠ !

STŘEDA 28.2.
JARNÍ PRÁZDNINY
Školní kuchyň nevaří pro ZŠ !




* alergeny obsažené v pokrmu
(o skutečně použitých alergenech v daném pokrmu jsou strávníci na požádání informováni při výdeji)
-------------------------------------------------------------        
SEZNAM ALERGENŮ publikovaných ve směrnici 2000/89 ES od13.12.2014 směrnicí 1169/2011 EU                

01 OBILOVINY obsahující lepek a výrobky z nich 
(1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut)                   
02 KORÝŠI a výrobky z nich                                                                   
03 VEJCE a výrobky z nich                                                     
04 RYBY a výrobky z nich                                                        
05 Podzemnice olejná (ARAŠÍDY) a výrobky z nich                
06 SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich                             
07 MLÉKO (a výrobky z něj včetně laktózy)                              
08 SKOŘÁPKOVÉ PLODY (ořechy, mandle, kešu....)
(   8.1 mandle, 8.2 lískové ořechy, 8.3 vlašské ořechy, 8.4 kešu ořechy, 8.5 pekanové ořechy, 8.6 para ořechy, 8.7 pistácie, 8.8 makadamie)
09 CELER a výrobky z něj
10 HOŘČICE a výrobky z ní
11 SEZAMOVÁ SEMENA a výrobky z nich
12 OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY
13 VLČÍ BOB (LUPINA) a výrobky z něj
14 MĚKKÝŠI a výrobky z nich
-------------------------------------------------------------